banner
WD5030
 大功率10A大电流同步降压芯片
商品型号WD5030
商品概述:大功率10A大电流同步降压芯片,大功率,10A,大电流,同步,降压,芯片,大功率,10A,大电流,同步,降压,芯片
产品说明
详细参数
资料下载
Ipi hap-poshtë sinkronik me fuqi të lartë 
大功率10A大电流同步降压芯片

Ipi hap-poshtë sinkronik me fuqi të lartë 10A miraton paketën 
大功率10A大电流同步降压芯片采用耐热增强型QFN5 * 5封装
Kërkohet vetëm numri minimal i përbërësve të jashtëm. portativ 
只需要最少的外部组件数量。以及多种保护功能以增强可靠性.
Ka avantazhet e integrimit të lartë dhe performancës superiore,
具有集成度高、性能优越等优点,特别适合用在便携式电子设备
Në, ai aktualisht është në sistemin e energjisë së automjetit,
中,目前已在车载电源系统,可充电便携式,设备网络系统,
Produktet e sistemit të energjisë elektrike të shpërndarë dhe 
分布式电源系统产品等领域有着非常普遍的应用。
 
Poweripi sinkron me rrymë të lartë 10A me fuqi të lartë përdor
大功率10A大电流同步降压芯片利用抖动频率,平均电流
Kapaciteti sinkron monolit i arkitekturës së kontrollit tëmodës ka aftësi
模式控制架构的单片同步降压, 具有出色的线路和负载调节能力,
Mund të sigurojë ngarkesë të vazhdueshme deri në 15A, dalje të gjerë të
能够提供高达10A的连续负载,宽电压输出7V-30V,提供1V-25V的电流输出 ,
Mund të sigurojë ngarkesë të vazhdueshme 
输出电压精度+/- 2%,效率高达96%


parametër
参数
Gama e tensionit të hyrjes 7V 
输入电压范围7V至30V
Tensioni i rregullueshëm i daljes 
可调输出电压1V至25V
Rryma e vazhdueshme 
连续工作电流10A
Fuqia 50W
功率50W
Frekuenca e programueshme 
可编程频率(85KHz-300KHz)
Saktësia e tensionit të daljes
输出电压精度+/- 2%
Efikasiteti i punës deri në 
工作效率高达96%
 
tipar
特征
Input i gjerë i tensionit
宽电压输入
Kompensimi i rregullues
内置可调线路补偿
Kompensimi i rregullueshëm i
可调输出电压
Tension i rregullueshëm i daljes
轻负载下的突发模式操作
Funksionimi i modalitetit
内部环路补偿
Fillimi i brendshëm i butë
内部软启动
Paketë e përmirësuar termikisht QFN5 * 5
耐热增强型QFN5 * 5封装

 

深圳微电半导体技有限公司联系方式